#1953770 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Aiacubiti | Arhiva de probleme | 1.83 kb | 4 apr 17 23:58:26 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1953768 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Aiacubiti | Arhiva de probleme | 1.88 kb | 4 apr 17 23:58:01 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1953767 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Aiacubiti | Arhiva de probleme | 1.95 kb | 4 apr 17 23:56:05 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1949711 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Prietene | Urmasii lui Moisil 2016, Clasele 11-12 | 2.19 kb | 2 apr 17 12:42:18 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1949591 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Suma6 | Urmasii lui Moisil 2016, Clasa a 10-a | 1.67 kb | 2 apr 17 11:45:17 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1949587 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Suma6 | Urmasii lui Moisil 2016, Clasa a 10-a | 1.46 kb | 2 apr 17 11:40:42 | Evaluare completa: 10 puncte |
#1949584 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Suma6 | Urmasii lui Moisil 2016, Clasa a 10-a | 1.64 kb | 2 apr 17 11:36:05 | Evaluare completa: 10 puncte |
#1920339 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Evaluarea unei expresii | Arhiva educationala | 0.93 kb | 9 mar 17 23:41:15 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920284 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Aho-Corasick | Arhiva educationala | 2.00 kb | 9 mar 17 23:27:25 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920214 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Infasuratoare convexa | Arhiva educationala | 1.65 kb | 9 mar 17 23:00:07 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920211 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Infasuratoare convexa | Arhiva educationala | 1.64 kb | 9 mar 17 22:59:30 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920210 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Infasuratoare convexa | Arhiva educationala | 1.64 kb | 9 mar 17 22:59:01 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1920197 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Infasuratoare convexa | Arhiva educationala | 1.65 kb | 9 mar 17 22:54:59 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1920171 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Infasuratoare convexa | Arhiva educationala | 1.66 kb | 9 mar 17 22:48:40 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1920115 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Componente biconexe | Arhiva educationala | 1.93 kb | 9 mar 17 22:30:53 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920061 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Componente tare conexe | Arhiva educationala | 1.33 kb | 9 mar 17 22:18:23 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920038 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.20 kb | 9 mar 17 22:11:36 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920008 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.12 kb | 9 mar 17 22:00:41 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1920001 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.08 kb | 9 mar 17 21:58:35 | Evaluare completa: 80 puncte |
#1919994 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 0.96 kb | 9 mar 17 21:54:51 | Evaluare completa: 80 puncte |
#1919985 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 0.98 kb | 9 mar 17 21:52:39 | Evaluare completa: 80 puncte |
#1919966 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Euclid extins | Arhiva educationala | 0.88 kb | 9 mar 17 21:47:11 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1919962 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Euclid extins | Arhiva educationala | 0.88 kb | 9 mar 17 21:46:12 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1919040 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | A+B | Arhiva de probleme | 0.47 kb | 9 mar 17 17:45:03 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1919034 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | A+B | Arhiva de probleme | 0.44 kb | 9 mar 17 17:44:05 | Evaluare completa: 100 puncte |