#1976941 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Ciurul lui Eratosthenes | Arhiva educationala | 0.55 kb | 4 mai 17 16:50:52 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976939 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Ciurul lui Eratosthenes | Arhiva educationala | 0.54 kb | 4 mai 17 16:50:06 | Evaluare completa: 30 puncte |
#1976938 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Ciurul lui Eratosthenes | Arhiva educationala | 0.54 kb | 4 mai 17 16:49:14 | Evaluare completa: 30 puncte |
#1976937 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.23 kb | 4 mai 17 16:44:58 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976934 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.12 kb | 4 mai 17 16:27:48 | Evaluare completa: 90 puncte |
#1976933 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.12 kb | 4 mai 17 16:27:15 | Eroare de compilare: 0 puncte |
#1976930 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.08 kb | 4 mai 17 16:26:03 | Evaluare completa: 90 puncte |
#1976926 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.12 kb | 4 mai 17 16:21:48 | Evaluare completa: 50 puncte |
#1976925 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.51 kb | 4 mai 17 16:19:12 | Evaluare completa: 50 puncte |
#1976924 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Dijkstra | Arhiva educationala | 1.08 kb | 4 mai 17 16:15:56 | Evaluare completa: 50 puncte |
#1976923 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Subsir crescator maximal | Arhiva educationala | 1.17 kb | 4 mai 17 16:08:46 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976922 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Subsir crescator maximal | Arhiva educationala | 1.19 kb | 4 mai 17 16:06:01 | Evaluare completa: 30 puncte |
#1976898 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Arbori de intervale | Arhiva educationala | 1.65 kb | 4 mai 17 15:24:28 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976897 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Arbori de intervale | Arhiva educationala | 1.65 kb | 4 mai 17 15:24:28 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976892 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.35 kb | 4 mai 17 15:12:15 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976889 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.32 kb | 4 mai 17 15:10:04 | Evaluare completa: 24 puncte |
#1976883 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.06 kb | 4 mai 17 14:44:44 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976879 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Potrivirea sirurilor | Arhiva educationala | 1.12 kb | 4 mai 17 14:29:26 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976877 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Sortare topologica | Arhiva educationala | 0.70 kb | 4 mai 17 14:12:48 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976876 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Sortare topologica | Arhiva educationala | 0.56 kb | 4 mai 17 14:11:08 | Evaluare completa: 0 puncte |
#1976874 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Floyd-Warshall/Roy-Floyd | Arhiva educationala | 0.83 kb | 4 mai 17 14:06:41 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976871 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Cel mai lung subsir comun | Arhiva educationala | 1.08 kb | 4 mai 17 13:59:47 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1976869 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Algoritmul lui Euclid | Arhiva educationala | 0.42 kb | 4 mai 17 13:49:15 | Evaluare completa: 100 puncte |
#1968160 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Hashuri | Arhiva educationala | 2.54 kb | 17 apr 17 15:24:24 | Evaluare completa: 70 puncte |
#1968135 | Institutul de Arta Gastronomica blatul | Hashuri | Arhiva educationala | 2.24 kb | 17 apr 17 15:11:44 | Evaluare completa: 70 puncte |