Diferente pentru blog/interviu-evz-mihai-stroe intre reviziile #9 si #12

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

!{margin: 10px; margin-left: 0; border: 1px solid gray;}<blog/interviu-evz-mihai-stroe?mihaistroe.jpg!*1. Scurta prezentare*
Mihai Stroe a absolvit Facultatea de Calculatoare din Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a terminat si programul de Master. Experienta sa cuprinde participarea la numeroase concursuri nationale si internationale de programare intre 1995 si 2004, initial in calitate de concurent, iar apoi ca organizator. Mihai a inceput ca programator la Google in iunie 2004, dupa terminarea Master-ului.
pe
In cadrul companiei, a lucrat la cateva proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii Google si a calitatii rezultatelor motorului de cautare.
Mihai Stroe a absolvit Facultatea de Calculatoare din Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a terminat si programul de Master. Experienta sa cuprinde participarea la numeroase concursuri nationale si internationale de programare intre 1995 si 2004, initial in calitate de concurent, iar apoi ca organizator. Mihai a inceput ca programator la Google in iunie 2004, dupa terminarea Master-ului. In cadrul companiei, a lucrat la cateva proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii Google si a calitatii rezultatelor motorului de cautare.
Dupa aproape trei ani petrecuti la sediul principal din Mountain View, California, Mihai s-a transferat la biroul din Zurich in 2007. In prezent are functia de Technical Lead / Manager.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3324