Diferente pentru blog/interviu-evz-mihai-stroe intre reviziile #2 si #12

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

_ bleah bleah _
_Va spuneam in un 'blog post':http://infoarena.ro/blog/zece-ani-de-google anterior despre 'interviul':http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/819647/Creierele-romanesti-din-solda-imperiului-Google/ pe care l-am dat impreuna cu Mihai Stroe si Cristi Strat pentru Evenimentul Zilei. In articol nu au aparut raspunsurile interviurilor in totalitate. Si cum v-am promis, va redau pentru inceput interviul cu Mihai Stroe._
*1. Scurta prezentare*
!{margin: 10px; margin-left: 0; border: 1px solid gray;}<blog/interviu-evz-mihai-stroe?mihaistroe.jpg!*1. Scurta prezentare*
Mihai Stroe a absolvit Facultatea de Calculatoare din Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a terminat si programul de Master. Experienta sa cuprinde participarea la numeroase concursuri nationale si internationale de programare intre 1995 si 2004, initial in calitate de concurent, iar apoi ca organizator. Mihai a inceput ca programator la Google in iunie 2004, dupa terminarea Master-ului.
 
In cadrul companiei, a lucrat la cateva proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii Google si a calitatii rezultatelor motorului de cautare.
Mihai Stroe a absolvit Facultatea de Calculatoare din Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a terminat si programul de Master. Experienta sa cuprinde participarea la numeroase concursuri nationale si internationale de programare intre 1995 si 2004, initial in calitate de concurent, iar apoi ca organizator. Mihai a inceput ca programator la Google in iunie 2004, dupa terminarea Master-ului. In cadrul companiei, a lucrat la cateva proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii Google si a calitatii rezultatelor motorului de cautare.
Dupa aproape trei ani petrecuti la sediul principal din Mountain View, California, Mihai s-a transferat la biroul din Zurich in 2007. In prezent are functia de Technical Lead / Manager.
Vizitez Romania foarte des; anul acesta voi avea probabil 7-8 vizite. Familia si o mare parte din prietenii mei sunt in Bucuresti, iar familia sotiei mele este la Cluj, deci avem legaturi puternice cu Romania. Pe termen lung sunt sanse mari sa ramanem in Elvetia - dar drumul de la Zurich la Bucuresti sau la Cluj nu este chiar atat de greu de parcurs...
*7. Daca maine s-ar infiinta un birou Google in Romania, ai veni sa lucrezi
aici?*
*7. Daca maine s-ar infiinta un birou Google in Romania, ai veni sa lucrezi aici?*
As veni pentru cel putin 6-12 luni, sa ajut la formarea si pregatirea grupului din Romania.
De exemplu, inainte de lansarea serviciului Gmail in 2004, principalele servicii de e-mail ofereau cativa MB de spatiu de stocare, iar cautarea era ineficienta. Gmail a schimbat aceste lucruri, oferind in momentul lansarii 1 GB de stocare (de cateva sute de ori mai mult) si perfectionand cautarea, iar in timp, celelalte servicii s-au adaptat.
Sunt convins ca Google Chrome va duce la progrese similare in domeniul browserelor. In viitor ne putem astepta la multe alte imbunatatiri.
Sunt convins ca Google Chrome va duce la progrese similare in domeniul browserelor. In viitor ne putem astepta la multe alte imbunatatiri.
 
_Saptamana viitoare voi publica interviul cu_ 'Cristian Strat':utilizator/wickedman

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3324