Diferente pentru blog/conducere-noua-2012 intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==User(user="freak93")== a intrat anul trecut în echipa infoarena şi a devenit în scurt timp principalul om pe partea de development. Împreună cu Bogdan Tătăroiu, se ocupă de asigurarea unei bune funcţionări a site-ului. Ca membru s-a implicat şi în alte activităţi, cum ar fi: comisiile de la concursurile Algoritmiada şi Infoarena Monthly, dar şi în discuţii cu anumiţi sponsori. De asemenea, în cadrul finalei Algorimiada de anul trecut, s-a ocupat de pregătirea calculatoarelor concurenţilor.
Obiectivul său principal pentru următorul an, ca vicepreşedinte responsabil cu partea de development, este să sa găsească o echipă împreună cu care să lucreze la infoarena 3. Aceasta ar presupune un site multilingv, un design nou, un forum îmbunătăţit, existenţa unor grupuri pentru utilizatori, dar şi a concursurilor create de către useri. De asemenea, îşi propune sa ajute şi să supervizeze pe cei care doresc să se implice la partea de development din cadrul infoarena pe hackers.infoarena.ro.
Obiectivul său principal pentru următorul an, ca vicepreşedinte responsabil cu partea de development, este să sa găsească o echipă împreună cu care să lucreze la infoarena 3. Aceasta ar presupune un site multilingv, un design nou, un forum îmbunătăţit, existenţa unor grupuri pentru utilizatori, dar şi a concursurilor create de către useri. De asemenea, îşi propune sa ajute şi să supervizeze pe cei care doresc să se implice la partea de development din cadrul infoarena pe 'hackers.infoarena.ro':https://hackers.infoarena.ro.
==User(user="marius135")== este implicat de mai mulţi ani în Infoarena, mai ales pentru a facilita comunicarea dintre echipă şi Facultatea de Matematică şi Informatică, atât cu studenţii şi asociaţia studenţilor, cât şi cu profesorii şi conducerea facultăţii. De asemenea, s-a implicat şi în organizare concursurilor Algoritmiada şi Infoarena Cup şi în întreţirea relaţiilor cu sponsorii.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.