Zece ani de Google

Cosmin
Cosmin Negruseri
08 septembrie 2008

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la existenta Google, ziarul Evenimentul Zilei a scris un articol mai amplu cu acest subiect. Am fost contactat de unul dintre redactorii lor pentru a da un scurt interviu. La fel s-a intamplat si cu Cristi Strat si Mihai Stroe. Chiar daca redactorul nu a reprodus complet intrebarile si raspunsurile, ci doar a luat partile care i s-au parut lui mai interesante, articolul este unul foarte reusit. Asa cum vorbeam cu Radu Grigore, este unul dintre putinele articole de genul asta la care nu imi pun mainile in cap.

De multe ori cei ce scriu in ziare despre IT nu au legatura prea mare cu domeniul si fac confuzii mari.
Un exemplu: in articolul din Adevarul despre siteul infoarena, pe la sfarsitul articolului aparea un paragraf in care se spunea de cativa programatori din Galati care au salarii de 500 de euro. Informatia respectiva nu avea treaba cu tot restul articolului, si nici macar nu era interesanta pentru ca in Bucuresti programatorii decenti se asteapta la salarii in jur de 1000 de euro.

Eu cred ca intrebarile si raspunsurile din interviurile pentru Evenimentul Zilei sunt destul de interesante, mai ales pentru tipul de public pe care il are blogul infoarena. Mihai si Cristi au fost si ei de acord, asa ca le voi publica aici in urmatoarele zile.

Pana atunci puteti citi articolul din Evenimentul Zilei AICI

Categorii:
remote content