Diferente pentru blog/viata-dupa-olimpiade-2 intre reviziile #6 si #12

Diferente intre titluri:

Viata de dupa olimpiade (partea II)
Viata de dupa olimpiade (II) - Industria de tehnologie

Diferente intre continut:

_Acesta este al 2-lea post din seria “Viata de dupa olimpiade?”. Citeste si_ _{'partea 1':blog/viata-dupa-olimpiade-1}_.
!{border: 1px solid gray;}blog/viata-dupa-olimpiade-2?CodeMonkeySketch.jpg 100%!
!{margin:0 auto;display:block;border: 1px solid gray;}blog/viata-dupa-olimpiade-2?CodeMonkeySketch.jpg 100%!
h2. Industria de tehnologie
h3. Cum ajung acolo?
Din fericire nu iti trebuie prea multa scoala si nici nu trebuie sa fie facuta in afara. E o industrie destul de “meritocratica”, nu conteaza ce rasa esti, de unde vii, cine sunt parintii tai, cati bani ai, etc., conteaza doar sa faci treaba. Poti sa ai oferta foarte buna chiar daca ai facut doar facultatea (fara master sau PhD) in Romania. Cel mai important e sa te pregatesti bine pentru interviuri (algoritmica, coding, systems), subiect despre care s-a mai scris destul pe blogul asta.
Din fericire nu iti trebuie prea multa scoala si nici nu trebuie sa fie facuta in afara. E o industrie destul de “meritocratica”, nu conteaza ce rasa esti, de unde vii, cine sunt parintii tai, cati bani ai, etc., conteaza doar sa faci treaba. Poti sa ai oferta foarte buna chiar daca ai facut doar facultatea (fara master sau PhD) in Romania. Cel mai important e sa te pregatesti bine pentru interviuri (algoritmica, coding, systems), subiect despre care 's-a mai scris':blog/sfaturi-pentru-interviuri destul pe blogul asta.
Nu esti convins? Pe timpul facultatii poti face internship (unu sau mai multe) la o gramada de companii (Twitter, Facebook, Google, Microsoft in afara, Adobe, Amazon, BitDefender in Romania) si poti sa vezi care-i mediul de lucru. Esti bine platit ca intern, si chiar ai sanse mai mari la o pozitie de full-time pentru ca oamenii au vazut cum e sa lucreze 3 luni cu tine (mai bine decat si-ar putea da seama dupa 5-6 interviuri de 45 de minute).

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
6998