Diferente pentru blog/sfaturi-pentru-interviuri intre reviziile #40 si #48

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* multe proiecte personale
* internshipuri
O *recomandare din interna* iti asigura un interviu aproape sigur, chiar daca CVul nu e foarte bine facut.
O *recomandare interna* iti asigura un interviu aproape sigur, chiar daca CVul nu e foarte bine facut.
*In Bay Area interviurile tehnice sunt standardizate.* Facebook, Google, Microsoft, Twitter, Quora, Palantir, toate au interviuri similare.
*Coding*
Orice inginer trebuie sa demonstreze in interviu ca stie coda. Totusi asta e locul cel mai frecvent unde apar probleme.
Nivelul intrebarilor de coding nu e dificil. Ele ca trebuie terminate in 10-20 de minute de un programator decent. Dar sub presiunea interviului si ingineri seniori sau olimpici internationali fac greseli.
Intrebarile de coding nu sunt dificile. Ele trebuie terminate in 10-20 de minute de un programator decent. Dar sub presiunea interviului si ingineri seniori sau olimpici internationali fac greseli.
Va recomand sa faceti 20 de concursuri de divizia 2 pe 'Topcoder':http://topcoder.com/tc Problemele de acolo sunt apropiate ca nivel de cele din interviuri. Cand incepi sa rezolvi problemele consistent esti aproape de nivelul bun pentru interviuri.
Fa 20 de concursuri de divizia 2 pe 'Topcoder':http://topcoder.com/tc Problemele de acolo sunt apropiate ca dificultate de cele din interviuri. Cand incepi sa rezolvi problemele consistent esti pregatit.
Nu se dau puzzleuri cum ar fi 'cate mingi de golf ar umple un autobuz' desi apar prin ziare, deci nu va pierdeti vremea cu asa ceva.
* Ea are si un video care simuleaza experienta unei bucati din un interviu
==YoutubeVideo(id="2cf9xo1S134" width="420" height="315")==
* Cum e sezon de recrutare, Palantir, un startup tare din zona a publicat recent doua articole foarte bune despre coding si algoritmica in interviuri
* Cum abordezi problemele in interviu.
'Interviul de algoritmi':http://blog.palantir.com/2011/09/26/how-to-rock-an-algorithms-interview/
'Interviul de coding':http://blog.palantir.com/2011/10/03/the-coding-interview/#more-1925
Sfaturile lor sunt utile chiar in timpul interviului. Dar nivelul interviurilor la ei e dur si toate sfaturile astea nu te ajuta prea mult daca la chestiile fundamentale de care ziceam mai sus nu esti in forma.
* 'Guerilla guide to interviewing':http://www.joelonsoftware.com/articles/GuerrillaInterviewing3.html Joel(unul din fondatorii stackoverflow, fost Product Manager pe Excel, fondator a fogcreek si blogger cunoscut) scrie articolul de capatai al interviurilor tehnice, probabil inspirat din structura interviurilor Microsoft. Concluzia articolului este ca, daca esti angajator vrei sa te prinzi daca intervievatul e destept si productiv.
* 'Reteta pentru angajare la Google':http://1-800-magic.blogspot.com/2007/12/recipe-for-getting-employed-by-google.html un manager care a lucrat la Microsoft si la Google crede ca a gasit reteta pentru a fi angajat la cele doua companii.
* 'Hiring process':http://dondodge.typepad.com/the_next_big_thing/2010/09/how-to-get-a-job-at-google-interview-questions-hiring-process.htmlDon Dodge, angajat Google explica procesul de angajare pentru full time.
* 'Hiring process':http://dondodge.typepad.com/the_next_big_thing/2010/09/how-to-get-a-job-at-google-interview-questions-hiring-process.html Don Dodge, angajat Google explica procesul de angajare pentru full time.
Am vazut ca sfaturile astea merg in practica, mai ales cel cu concursurile pe topcoder. Asa ca spor la munca si bafta mare!
Sfaturile astea merg in practica. Asa ca spor la munca si bafta mare!
Daca aveti intrebari va raspund in comentarii.

Diferente intre securitate:

public
protected

Topicul de forum nu a fost schimbat.