Diferente pentru blog/sfaturi-pentru-interviuri intre reviziile #15 si #16

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Postul 'cum sa scrii un CV':blog/cum-sa-scrii-un-cv a trezit interes, continui cu cateva sfaturi pentru interviuri tehnice. La Google o parte a jobului oricarui inginer e sa intervieveze cativa candidati pe saptamana, asa ca in ultimii ani am ajuns sau dau mai mult de 100 de astfel de interviuri.
Postul 'cum sa scrii un CV':blog/cum-sa-scrii-un-cv a trezit interes, continui cu sfaturi pentru interviuri tehnice. La Google o parte a jobului oricarui inginer e sa intervieveze cativa candidati pe saptamana, asa ca in ultimii ani am ajuns sau dau mai mult de 100 de astfel de interviuri.
Studentii din state de la universitati bune pe langa faptul ca au profesori tari au si avantajul recrutarilor direct din campusul universitar. In sezonul de recrutari dau 5 - 10 serii de interviuri si sunt in forma. Romanii nu au luxul asta, desi anul trecut au fost Facebook si Google la recrutari in Bucuresti. Sfatul meu e sa luati interviurile tehnice in serios si sa va pregatiti cateva saptamani intens pentru ele. Pe vremea mea daca cautam Google Interview Questions nu gaseam nimic pe net, dar voi nu aveti nici o scuza sa fiti nepregatiti :P.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.