Diferente pentru blog/robocup intre reviziile #1 si #11

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Mihai Oltean, proful ce mi-a coordonat licenta si pe care s-ar putea sa il cunoasteti ca autor al cartilor "Algoritmi, Proiectare si Programare" si "Programarea jocurilor matematice", a aparut saptamana trecuta pe mai multe canale de televiziune la stiri. El a organizat un concurs intre studentii ce au urmat cursul de "Roboti inteligenti". Studentii trebuiau sa programeze diversi roboti echipati cu senzori sa iasa dintr-un labirint.
!{margin: 10px; margin-left: 0; border: 1px solid gray;}<blog/robocup?robocup.JPG 73%!
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ml74mIYrrAw&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ml74mIYrrAw&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Mihai Oltean, proful ce mi-a coordonat licenta si pe care s-ar putea sa il cunoasteti ca autor al cartilor "Algoritmi, Proiectare si Programare" si "Programarea jocurilor matematice", a avut 15 minute de celebritate saptamana trecuta, aparand pe mai multe canale de televiziune la stiri. El a organizat un concurs intre studentii ce au urmat cursul de "Roboti inteligenti". Studentii trebuiau sa programeze diversi roboti echipati cu senzori sa iasa dintr-un labirint. Inca nu l-am prins pe Mihai online sa il intreb daca nereusita robotului sa iasa afara din labirint insemna picarea examenului, da e o idee interesanta.
Mai multe despre eveniment gasiti 'aici':http://www.cs.ubbcluj.ro/~moltean/roboti/
Felicitari Mihai pentru organizarea unui eveniment reusit, sper ca acest concurs sa se repete si in anii urmatori!
Felicitari Mihai pentru organizarea unui eveniment reusit, sper ca acest concurs sa se repete si in anii urmatori!
 
==Youtubevideo(id="Ml74mIYrrAw" width="425" height="355")==
 

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
2587