Post nou

Cosmin
Cosmin Negruseri
17 iunie 2008

Nu am mai scris de ceva vreme si ca sa nu va plictisiti in lipsa de un post mai destept va sugerez niste articole interesante:

PayPal mafia Un articol despre fondatorii si cei ce au lucrat la PayPal. Multi dintre ei au plecat si au creat la randul lor cateva firme software de succes cum ar fi Slide, Yelp, Digg sau YouTube. E interesant ca nu se aud succese asa rasunatoare de la oameni plecati din Google. Deocamdata ar fi doar FriendFeed care e pe un trend ascendent, iar Twitter e facut de cei ce au facut Blogger, dar pe acestia nu ii putem considera de la Google pentru ca Blogger a fost o achizitie.

Google spotlights data center inner workings Jeff Dean, care e un super inginer de la Google, explica modul de functionare a unui data center de la noi. E destul de interesant articolul, mai ales in contextul postului lui Vivi despre scalabilitate 50 de servere vs. 10.000 .

Introduction to Google Search Quality? In acest articol Udi Manber, care e seful pe Search Quality la Google, explica putin din procesul de imbunatatire a algoritmilor de cautare. Poate numele Udi Manber va e cunoscut pentru ca e autorul paperului Suffix Arrays: A new method for on-line string searches

Pe curand!

Categorii:
remote content