Diferente pentru blog/okrs-20091 intre reviziile #17 si #20

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Sunt ~800 de probleme în arhivă, adică suficient de multe. Din păcate însă, sunt puse la grămadă fără nici un indiciu despre dificultate sau despre tipul soluţiei căutate. Ca utilizator începător este greu să găseşti probleme pe care să le poţi rezolva. Trimestrul acesta dezvoltăm un sistem de tagging pe care îl vom folosi ulterior să clasificăm problemele din arhivă. În paralel căutăm şi o metodă bună de ordonare a problemelor în funcţie de dificultatea lor.
Arhiva educaţională, un proiect foarte îndrăgit de noi şi care împlineşte zilele acestea un an de existenţă, continuă să crească rapid, însă cu ceva mai multă atenţie pe calitate.
Arhiva educaţională, un proiect foarte îndrăgit de noi şi care împlineşte zilele acestea un an de existenţă, continuă să crească rapid, însă cu ceva mai multă atenţie la calitate.
Legat de concursuri, trimestrul acesta lucrăm la o nouă facilitate majoră a site-ului infoarena: 'concursuri virtuale':propuneri/10-virtual-contest, adică o facilitate prin care utilizatorii infoarena îşi pot organiza singuri concursuri folosind problemele din arhivă. Tare, nu!? Tot trimestrul acesta organizăm runda finală a 'Algoritmiadei':algoritmiada-2009, singurul concurs on-site organizat de infoarena. (În premieră pentru infoarena, Algoritmiada are şi o grupă de studenţi!)
Un alt proiect important la care lucrăm este 'community ladder':propuneri/7-community-ladder, un sistem prin care „oferim credit, responsabilitate şi autoritate persoanelor ce se implică in dezvoltarea proiectului şi a comunităţii infoarena”. Nu ne-am propus să îl şi implementăm în acest trimestru, însă vom dezbate conceptul şi vom face un plan pentru trimestrul următor.
Vom mai dezvolta şi un modul de statici în timp real despre comunitatea infoarena: câţi utilizatori / contribuitori activi sunt pe infoarena, câţi activează pe forum, câţi participă la concursuri, editează pagin wiki, trimit soluţii la probleme din arhivă, etc. Toate aceste statistici ne vor ajuta să măsurăm impactul schimbărilor pe care le vom face în trimestrele următoare.
Vom mai dezvolta şi un modul de statici în timp real despre comunitatea infoarena: câţi utilizatori / contribuitori activi sunt pe infoarena, câţi activează pe forum, câţi participă la concursuri, editează pagini wiki, trimit soluţii la probleme din arhivă, etc. Toate aceste statistici ne vor ajuta să măsurăm impactul schimbărilor pe care le vom face în trimestrele următoare.
O altă problemă de care ne ocupăm, chiar una spinoasă, este strângerea fondurilor pentru 'Asociaţia infoarena':asociatia-infoarena. Principala cheltuială a noastră o reprezintă organizarea anuală a finalei 'Algoritmiada':algoritmiada-2009, eveniment la care sunt invitate 60 de persoane pentru care asigurăm cazare, masă şi premii. Alte cheltuieli ţin de organizarea de 'coding-camp-uri':planificare/camp-2.2.1 şi a 'şedinţelor':planificare.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3710