Membri noi

Cosmin
Cosmin Negruseri
20 noiembrie 2007

Cum v-am mai zis si in alte posturi, suntem bucurosi ca am adaugat doi oameni noi in echipa. Ei sunt Adrian Airinei si Andrei Grigorean . Ambii au avut rezultate foarte bune la concursuri de programare ca elevi si au un numar impresionant de probleme rezolvate din arhiva infoarena. Recent i-am luat la intrebari. Vedeti aici ce a iesit:

Cum ai ajuns membru al siteului infoarena?
Adrian: Cand m-am calificat prima oara la ONI, in clasa a 10a, nu stiam nimic despre site-uri de pregatire pe net. Cei din lotul judetului Iasi vorbeau atunci despre infoarena cum ca ar fi un site foarte util cu probleme si concursuri. Cand am ajuns acasa, am cautat pe google infoarena, mi-am facut un cont si am rezolvat a+b si cmmdc.

Cum ai folosit acest site?
Adrian: In continuare, am gasit site-ul ca fiindu-mi de mare folos, in primul rand am rezolvat multe probleme. Forumul a fost iarasi foarte important, gaseam constant sfaturi utile acolo iar articolele m-au ajutat si ele.

De ce ai intrat in echipa infoarena? Ce iti propui sa faci ca membru al echipei?
Adrian: In calitate de membru al echipei imi propun sa incerc sa ajut cum pot comunitatea infoarena.

Cum ai ajuns membru al echipei infoarena?
Andrei: Dupa IOI, m-a intrebat Mircea intr-o noapte pe mess daca nu vreau sa ma implic mai mult in infoarena. I-am spus ca mi-ar placea, si m-a facut admin imediat.

Cum ai folosit acest site?
Andrei: De pe infoarena m-am pregatit cel mai mult pentru olimpiade, am rezolvat majoritatea problemelor din prima jumatate a arhivei. Am invatat cateva si de pe forum, citind posturile celor mai mari. Sectiunea de downloads mi-a fost de asemenea utila (am luat concursurile internationale de acolo). Si articolele m-au ajutat. La inceput cand nu ma prea prindeam de probleme, citeam solutiile oficiale de la diverse concursuri, iar apoi implementam. Desi ideal este sa te chinui pana cand iti vine ideea, la inceput e mult mai greu si uneori trebuie sa citesti solutiile. Tot pe infoarena am auzit de tine :)).

De ce ai intrat in echipa infoarena? Ce iti propui sa faci ca membru al echipei?
Andrei: Am intrat pe infoarena pentru a-i ajuta pe cei mai mici sa se pregateasca mai bine. Sper sa propun cateva probleme interesante la concursuri. De asemenea, cred ca pot spune si punctul de vedere al unuia care in urma cu doar cateva luni concura si se pregatea pe site. Atunci cand participi si nu organizezi, vezi lucrurile altfel.

Spor la munca baieti, suntem mandrii sa va avem printre noi!

Categorii:
remote content