Diferente pentru blog/interviu-radu-berinde-partea-a-doua intre reviziile #6 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Am participat si o data pentru MIT insa am fost pus exact inainte de concurs intr-o echipa cu doi americani pe care nu-i cunosteam deloc (al treilea membru al echipei lor pleca in finala topcoder si nu putea participa). Evident ca am fost dat la o parte, din moment ce ei nu stiau nimic despre mine. Am participat la faza regionala, unde toate problemele in afara de una erau foarte simple; le-au facut ei doi pe toate foarte repede. La cea grea ma gandisem deja dar nu m-au lasat sa o scriu eu, si tot unul din ei s-a apucat; m-am enervat ca stateam langa el si ii ziceam ca nu face ceva bine si nu ma asculta chiar daca aveam dreptate. Ma enerva ca se si complica, si scria un Dijkstra cu heapuri in STL cand putea sa il faca in N^2 si sa fie mult mai usor si clar. N-a iesit din prima, si a durat pana am rezolvat-o; intre timp, cealalta echipa de la MIT le facuse deja. Celelalte echipe n-au reusit sa faca nici macar toate problemele simple, deci oricum echipele de la MIT au iesit distantat pe primele locuri. Din pacate, chiar daca erau mai multe locuri de calificare, nu se putea califica decat o singura echipa de la fiecare facultate (nu mi-e clar de ce). In echipele de la MIT aproape toti fusesera in primii 10 la un IOI, deci nu e de mirare ca ne-am luptat intre noi.
Dupa aceea n-am mai participat. Motivul principal a fost ca imi manca destul de mult timp - cateva saptamani din semestru, cel putin o zi din weekend o pierdeam cu concursuri/antrenamente pt. ACM. Cum temele si alte chestii iau si ele destul timp mult, era prea mult. In plus, in fiecare an vin tipi proaspat dupa IOI, si cred ca e destul de greusa tii pasul. Si oricum e foarte greu sa iti gasesti colegi cu care sa mearga bine lucrul in echipa.
Dupa aceea n-am mai participat. Motivul principal a fost ca imi manca destul de mult timp - cateva saptamani din semestru, cel putin o zi din weekend o pierdeam cu concursuri/antrenamente pt. ACM. Cum temele si alte chestii iau si ele destul timp mult, era prea mult. In plus, in fiecare an vin tipi proaspat dupa IOI, si cred ca e destul de greu sa tii pasul. Si oricum e foarte greu sa iti gasesti colegi cu care sa mearga bine lucrul in echipa.
*Ai fost de doua ori la internship pe vara la Google, cu ce impresii ai ramas?*

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
2554