Happy Coding 2

DITzoneC
Adrian Diaconu
20 octombrie 2005

A trecut mai bine de o luna de la ultimul concurs infoarena.
"Happy Coding" a fost un succes total! :) Si cum un lucru bun nu vine niciodata singur, la insistentele publicului am decis sa organizam Happy Coding 2!

Happy Coding 2 si de ce ii spunem noi asa

Concursul se va desfasura incepand cu ora 10:00, Sambata (22 oct.) pana Duminica la ora 22:00. Timpul disponibil este asadar de 36h. Timpul recomandat (dar nu obligatoriu!) de lucru este de 8h.

Se vor propune 10 probleme de dificultate medie ce acopera intreaga programa de informatica pentru clasele 9 - 12. Problemele presupun aplicarea tehnicilor clasice de programare si implementarea unor solutii simple, fara greseli. Propunator unic pentru setul de probleme este Mugurel Ionut Andreica, student la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Automatizari si Calculatoare. Inedit la "Happy Coding 2" este prezenta evaluatorului on-line pe TOT parcursul concursului. In alte cuvinte, poti testa mai multe solutii pana esti multumit de punctajul obtinut! Nu mai trebuie sa iti faci griji daca daca programul compileaza pe Linux, daca te incadrezi in limita de memorie sau daca solutia ta e suficientde rapida ...

"Happy Coding" inseamna programare cu zambetul pe buze, pace, idei, distractie!

Te asteptam asadar pe infoarena incepand cu ora 10:00, Sambata (22 oct.).
Asteptam intrebarile si sugestiile tale pe forum

Categorii: stiri