Diferente pentru blog/cunoasterea-pe-net intre reviziile #4 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

_Silviu Ganceanu_
!{margin: 10px; margin-left: 0; border: 1px solid gray;}<blog/mail-virgil?virgil.jpg! Doamna profesoara Athanasiu obisnuia sa scrie articole in PC Magazine, prin care sa transmita mesaje studentilor, sa corecteze unele perceptii pe care le considera gresite, si asa mai departe. Unele dintre ele le mai gasiti inca pe pagina 'Utile':http://cs.pub.ro/~cpl/index.php?section=Utile a cursului CPL. Poate ca in timp, vor deveni "obsolete", poate ca au devenit deja, sau poate ca vor fi mereu actuale.
!{margin: 10px; margin-left: 0; border: 1px solid gray;}<blog/cunoasterea-pe-net?virgil.jpg! Doamna profesoara Athanasiu obisnuia sa scrie articole in PC Magazine, prin care sa transmita mesaje studentilor, sa corecteze unele perceptii pe care le considera gresite, si asa mai departe. Unele dintre ele le mai gasiti inca pe pagina 'Utile':http://cs.pub.ro/~cpl/index.php?section=Utile a cursului CPL. Poate ca in timp, vor deveni "obsolete", poate ca au devenit deja, sau poate ca vor fi mereu actuale.
Eu din pacate nu am talentul epic al ei, si nici experienta sa. Dar de data asta o sa ma risc, sa scriu un "articol" similar cu articolele ei incercand sa raspund la intrebarea "De ce e important pentru voi acest curs de compilatoare". Am observat in ultimul timp o atitudine care tinde sa prinda elan odata cu raspandirea accesului la internet - am auzit mult prea des parerea ca "De ce e nevoie sa stiu asta? Daca am nevoie, caut pe net". O parere partial corecta... totusi doar partial. Invitat intr-o emisiune TV, acum cativa ani, Neagu Djuvara a recunoscut că nu stie data bataliei de la Podul Inalt: "Am totul notat pe fise, nu retin datele". Asa e, nu trebuie sa retii toate datele pentru a fi un mare istoric. Nu trebuie sa retii toate metodele si interfetele din Java API pentru a fi un programator bun - e un exercitiu de memorare complet inutil.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3330