Conducere nouă pentru infoarena!

silviug
Silviu-Ionut Ganceanu
26 octombrie 2009

Că tot se apropie alegerile prezendiţiale, avem veşti bune pentru voi: infoarena şi-a ales deja preşedintele :) El este: Gheorghe Cosmin!

Cosmin a preluat ştafeta de la Cristian Strat, care a fost preşedintele infoarena încă din 2003. Sub mandatul lui Cristi s-au realizat multe lucruri, dar aşa cum a spus chiar el, cel mai important este faptul că infoarena este un proiect viu! În jurul site-ului şi al Asociaţiei v-aţi adunat voi, tinerii pasionaţi de informatică din România. Acest lucru ne dă încredere ca infoarena va exista pentru multe generaţii de acum încolo şi că va rămâne o sursă importantă în pregătirea voastră, a viitorilor specialişti IT ai României.

Începând cu anul acesta, conducerea infoarena este aleasă în fiecare an conform procedurii descrise aici. Noi sperăm că acest lucru să asigure continuitate şi, în acelaşi timp, o infuzie de idei noi şi de energie în proiectele întreprinse de echipa infoarena.

La primele alegeri "prezidenţiale" infoarena, Cosmin a câştigat mandatul în unanimitate. El ne-a convins prin seriozitate şi prin iniţiativă pe tot parcursul anului trecut.

Cosmin a ales 3 vicepreşedinţi care sunt responsabili de cele 3 mari "direcţii" infoarena:

Bogdan, Ştefan şi Paul s-au remarcat prin contribuţii substanţiale la infoarena încă de când s-au alăturat echipei.

Să le urăm cu toţii cât mai multe realizări pe parcursul următorului mandat!

În final aş vrea să subliniez că orice vor întreprinde ei, în calitate de lideri infoarena, poate avea un impact mult mai mare dacă vă implicaţi şi voi. Nu uitaţi că oricine contribuie consistent poate ajunge în echipa şi chiar preşedintele infoarena!

Categorii:
remote content