Diferente pentru blog/algoritmiada-2013 intre reviziile #9 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Începând cu 'anul 2011':algoritmiada-2011, la cea de a treia ediţie, categoria "studenţi" a fost înlocuită cu "open", astfel la concurs putând participa oricine, indiferent de vârstă. Runda finală a acestei ediţii s-a desfăşurat în Timişoara. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Google şi Adobe România.
'Anul trecut':http:algoritmiada-2012, Algoritmiada a fost realizată în parteneriat cu Adobe România, Reea, Ixia, uberVU şi MB Telecom. Câştigătorii rundei finale de la Târgu Mureş au fost : ==User(user="darren")== (clasele 5-9), ==User(user="Magnvs")== (clasa a 10-a), ==User(user="GavrilaVlad")== (clasele 11-12) şi ==User(user="mugurelionut")== (open).
'Anul trecut':algoritmiada-2012, Algoritmiada a fost realizată în parteneriat cu Adobe România, Reea, Ixia, uberVU şi MB Telecom. Câştigătorii rundei finale de la Târgu Mureş au fost : ==User(user="darren")== (clasele 5-9), ==User(user="Magnvs")== (clasa a 10-a), ==User(user="GavrilaVlad")== (clasele 11-12) şi ==User(user="mugurelionut")== (open).
h3. Prima runda Algoritmiada 2013

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.