Diferente pentru blog/algoritmiada-2013 intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

'Prima ediţie':http://infoarena.ro/algoritmiada-2009 a concursului Algoritmiada s-a desfăşurat în 2009. La concurs puteau participa atât elevi, cât şi studenţi, fiind primul concurs naţional de acest tip. Au existat 3 runde de calificare, iar cei mai buni concurenţi au fost invitaţi la  finala ce s-a desfăşurat la Braşov.
La 'ediţia din 2010':http://infoarena.ro/algoritmiada-2010 concurenţii au avut 4 runde de calificare, iar cei cu cele mai bune rezultate au participat la finala de la Iasi. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Amazon România şi Adobe România.
La 'ediţia din 2010':algoritmiada-2010 concurenţii au avut 4 runde de calificare, iar cei cu cele mai bune rezultate au participat la finala de la Iasi. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Amazon România şi Adobe România.
Începând cu 'anul 2011':http://infoarena.ro/algoritmiada-2011, la cea de a treia ediţie, categoria "studenţi" a fost înlocuită cu "open", astfel la concurs putând participa oricine, indiferent de vârstă. Runda finală a acestei ediţii s-a desfăşurat în Timişoara. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Google şi Adobe România.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.