AI-MAS Winter Olympics

pauldb
Paul-Dan Baltescu
26 februarie 2010

În acest weekend are loc AI-MAS Winter Olympics, un mare eveniment destinat inteligenţei artificiale organizat de laboratorul AI-MAS din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti. Pentru a înţelege mai bine despre ce e vorba, vă invităm să citiţi prezentarea evenimentului:

Te-ai întrebat vreodată pentru ce înveţi toţi aceşti algoritmi? Olimpiadele sunt fun, concursurile de informatică îţi dau adrenalină, dar asta nu e totul! Cunoştinţele pe care le dobândeşti te pregătesc pentru a ataca cele mai dificile probleme nerezolvate din Computer Science.
AI-MAS Winter Olympics este un eveniment dedicat Inteligenţei Artificiale. Organizat de laboratorul AI-MAS al Universităţii Politehnica Bucureşti, acest eveniment vrea să îţi arate că inteligenţa artificială nu este numai în filme SF sau în laboratoare avansate, ci este ceva care există şi care deja îţi face viaţa mai uşoară. Mai mult de atât, este o direcţie pe care o poţi urma şi în care pregătirea ta de olimpic poate face o diferenţă!
Componenta principală a evenimentului este Workshop On Real Life Applications, o serie de prezentări în care companii mari îţi vor arăta cum inteligenţa artificială le oferă un avantaj competitiv. Ingineri din partea Facebook vin pentru prima oară în România, alături de membri ai Academiei Române şi reprezentati ai unor companii importante: IBM, BitDefender, Thales, Kaspersky, Ropardo. Suntem siguri că subiectele discutate îţi vor deschide apetitul pentru inteligenţă artificială.
În plus vei putea vizita AI-MAS Village, un loc cu aplicaţii interesante care folosesc tehnici de AI, cu roboţi de tip line-follower şi alţii mai inediţi. În pauzele workshop-ului vom proiecta finala competiţiei Crafting Quest -- meciuri AI vs AI între agenţi inteligenţi. Vei putea discuta cu vorbitorii de la workshop, cu companiile prezente şi cu alţi pasionaţi de acest domeniu.
Evenimentul are loc sâmbătă, 27 februrarie, în holul EC al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, UPB. Pentru a participa este nevoie să te înregistrezi pe site-ul AI-MAS Winter Olympics. Evenimentul se termină în jurul orei 18.00 şi este urmat de un after-party cu karaoke.
Te aşteptăm!

Categorii: